نام ها: عشق انقلابی - Byun Hyukrsquo;s Love -عشق بیون هیوک
محصول: 2017 کره جنوبی از شبکهtvN
ژانر: کمدی | عاشقانه
تاریخ پخش: 22 مهر 1396 - 14Oct2017
قسمت ها:16قسمت شنبه و یکشنبه ها
مدت زمان: 60 دقیقه
وضعیت:پایان یافته استجایگزین سریال سزاوار یک اسم دکتر هو
بازیگران:
Choi Si Won - Kang So Ra- Gong Myung

خلاصه داستان:
ldquo;بیون هیوکrdquo; فرزند دوم یه خانواده ثروتمنده که زندگی شاد و بدون هدفی رو دنبال میکنه اما به یکباره ناچار به کار کردن و زندگی در محله ای متفاوت میشه. اون محله جاییست که ldquo;باک جونrdquo; حضور داره کسی که از یه دانشگاه معتبر فارغ التحصیل شده اما برای گذران زندگیش مجبور به انجام کارهای پاره وقته.

این نقد تنها بر اساس گزارش های در حال پخش نوشته شده و ممکن است انسجام کافی را نداشته باشد. صرفا برای اطلاع خواننده از خلاصه و روند سریال در وبلاگ گذاشته شده

عشق انقلابی

شما هم بعد از معجزه ی سریال او زیبا بود منتظر برگشت شیون ودوباره دیدن خل وچل بازی هاش بودید والا من که به محض شروع سریال منتظر بودم شیون با همون ابروهای یه وری داد بزنه جکسووووووووون

خلاصه جونم براتون بگه شیون یه پسر سرخوش احوال ونسل سوم چبول هاست که تو هواپیما یه رسوایی به بار میاره وفراری میشه وتو یه اتفاق با جون .دختر سرزنده وپرتلاش وکوزت داستان اشنا میشه جون رو حساب سادگی فکر میکنه هیوک یه پسر بدبخت مثل خودشه که به خاطر هواداری ازش از هتل اخراج شده پس بهش غذا وجای خواب میده ودلش به حال هیوک میسوزه از طرف دیگه هیوک که تو اوضاع وانفسای زندگیشه یه دل نه صد دل عاشق وشیفته ی جون میشه

تا دو قسمت همین جریان برقراره که بالاخره جون واقعیت رو میفهمه وبا هیوک نگون بخت که مثل گربه ی شرک مدام عذرخواهی میکنه ومیخواد دل جون رو بدست بیاره یه معامله میکنه که در قبال یه مبلغ هنگفت منشی بیست وچهار ساعته ی هیوک بشه کور از خدا چی میخواد دو چشم بینا هیوک رو هوا معامله رو میزنه که درمعیت یار شیرین روزگار رو بگذرونه

که شنیدن صدای یار خوش است

دیگه زیادی خلاصه ام رمانتیسیم شد

درکنار شیون بازیگر زن رو خیلی دوست داشتم وداداش بزرگه ی هیوک رو خدا کنه فقط یه عاشقانه ی درست ودرمون براش بنویسن من خیلی بازی این اقا رو دوست دارم

اما نظرکلیم سریالی به شدت ساده بسیار کلیشه ای اما واقعا شیرین مخصوصا با حرکات شیوون که اصلا راه رفتن وحرف زدن وادا اطوارش بامزه است به هرحال این یه دونه حتما توصیه میشه

نقد و بررسی سریال کره ای تو فوق العاده ای _ تو خارق العاده ای از رز عزیز |Extraordinary You

نقد و بررسی سریال کره ای زندگی خصوصی او از نیلوفر عزیز | Her Private Life

نقد و بررسی سریال کره ای تاریخ آسادال_آتدال |Arthdal Chronicles

نقد و بررسی سریال ترکی پرنده سحر خیز از یاس عزیز | Erkenci kuş

نقد و بررسی سریال کره ای وقتی شیطان تو را می خواند از رز عزیز|When The Devil Calls

نقد و بررسی سریال کره ای مهمان از شیده ی عزیز |The Guest

نقد و بررسی سریال کره ای عشق انقلابی از مون شاین| Revolutionary Love

یه ,رو ,هیوک ,ی ,میشه ,سریال ,عشق انقلابی ,یه پسر ,که تو ,هیوک رو ,که به

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مطالب اینترنتی novinpcrayanet اینسوئل نیو فایل | مرجع فایل های دانلودی neginitkavir سایت تفریحی آنتی فاز akhbar tecnolozh6 روزانه در دنیای سینما چه می گذرد tarhetgrafik اینکه