عنوان : درباره زمان - About Time 20 - A Moment I Want to Stop: About Time
ژانر : درام - فانتزی - رمانتیک
کارگردان : Kim Hyung Shik
نویسنده : Choo Hye Mi
شبکه : tvN
تعداد قسمت ها : 16
تاریخ پخش : May 21, 20
روزهای پخش : دوشنبه و سه شنبه
زبان : کره ای
محصول : کره جنوبی
زیرنویس : فارسی
جایگزین : A Poem a Day

خلاصه داستان :

چوی میچلا یه نوازنده است که توانایی خاصی برای دیدن طول عمر اشخاص داره و یه روزی با مردی برخورد میکنه که میتونه زمان رو متوقف کنه . حالا این دو کفتر عاشق همدیگه میشن.

این نقد تنها بر اساس گزارش های در حال پخش نوشته شده و ممکن است انسجام کافی را نداشته باشد. صرفا برای اطلاع خواننده از خلاصه و روند سریال در وبلاگ گذاشته شده

درباره ی زمان

می کا دختریه که میتونه باقی مانده ی عمر انسان ها رو متوجه بشه روی بدن هرکسی زمانی حک شده که رو به افوله وزمان مرگشون رو نشون میده ومی کا میتونه این زمان رو ببینه می کا حتی میتونه زمان مرگ خودش رو هم ببینه اون تنها چند ماه فرجه داره تا به خواسته اش که بازیگر شدنه برسه اما دست بر قضا با مردی به اسم دوها اشنا میشه که در کنارش بودن زمان باقی مونده اش رو متوقف میکنه می کا متحیر از این اتفاق سعی میکنه به دوها که وارث ثروتمند وبنیانگذار بنیاد فرهنگیه نزدیک بشه اما دوها که اختلال اضطراب داره وشکست عشقی بدی تو جوونی خورده اصلا به این اسونی ها خام می کا نمیشه اما جالب تر اینه که وقتی دوها دست می کا رو میگیره یا بهش حرفهای قشنگ میزنه زمان نه تنها می ایسته بلکه به عمر باقی مونده ی می کا اضافه هم میشه پس می کا سعی میکنه با تمام قوا کنار این مرد بمونه واون رو عاشق خودش کنه اما با رفتار گند اقا ونامزد مایه داری که دوها داره یکم کار سخت میشه

من اصولا از این خانم خوشم نمیاد .یه اغراقی تو حرکاتش داره که دوست ندارم رنگ چشمهاش قشنگه اما کلا فیسش مورد علاقه ی من نیست اما سریالهای خوبی بازی کرده پری وزنه بردار مشکلی نیست این عشقه پزشکان سریالهایی بودن که نشون از بازی خوبش داره

به هرحال داستان خیلی عالی شروع میشه اصلا طوفانی با یه تصادف مهیب روی پل وجلوه های ویژه ی تقریبا مناسب نویسنده ما رو با می کا اشنا میکنه رابطه رو کم کم میکشونه به دوها وزندگی ماشین وارش وبالاخره اشنایی این دو نفر زمان می کا روبه اتمامه که میفهمه درکنار دوها بودن باعث توقف زمان میشه .

سریال استعاره های قشنگی داره مثلا می کا بدون اینکه حتی حس کنه دوها در کنارشه با توقف زمان متوجه میشه دوها کنارشه خیلی دوست داشتم نویسنده این ایده رو بیشتر پرورش میداد جوری که خود دوها هم بپرسه از کجافهمیدی من اومدم

یا این نکته ی کلی که عشق وحضور عشاق در کنار هم میتونه طول عمرشون رو زیاد کنه

اما در کنار اینها یه سری فانتزی دارم اول اینکه زمان مرگ دوها معلوم نیست توقع زیادی دارم که نویسنده یه تیکه ی آس برام جور کنه که قشنگ بهم بچسبه

دوم راجع به اختلال اضطراب دوها من نمیدونم چرا نویسنده ها اول داستان دوست دارن یه مریضی روانی به شخصیت اول مرد بچسبونن حالا میتونه فوبیا باشه وسواس باشه حالا هم باکلاس تر شده اختلال اضطراب .والا من تا اینجا که پنج قسمت دیدم نفهمیدم این اختلال اضطراب چیه

اما جالب تر اینکه نویسنده ی محترم دو سه قسمت که داستان جلو میره کلا یادش میره شخصیت اول مرد این مشکل رو داشته من دوست داشتم نویسنده صریحا اشاره کنه که اختلال اضطراب دوها درکنار می کا بهتر شده ونشونه های بهبودی وجود داره که عملا نویسنده خیلی سرسری از این مسئله گذشت

ونکته ی اخر که دل چرکینم میکنه .

سریال قشنگه درست خوب هم پیش میره اما می کا رسما داره قاپ دوها رو جلو چشم نامزدش می ه دختره ی نفهم هوار شده رو سر دوها این تیکه اش رسما رو اعصابمه نامزد دوها هم معلوم نیست کی صداش دربیاد وبزنه تو کاسه کوزه ی این دوتا سریال رو زهر کنه از اون طرف هم مثل وارثان بدبختی وارث بودن ویه پدر بیشعور پول پرست رو دارن که معلوم نیست کی میخوان رو کنن به هرحال تا اینجای کار هردوش پیشنهاد میشه

نقد و بررسی سریال کره ای تو فوق العاده ای _ تو خارق العاده ای از رز عزیز |Extraordinary You

نقد و بررسی سریال کره ای زندگی خصوصی او از نیلوفر عزیز | Her Private Life

نقد و بررسی سریال کره ای تاریخ آسادال_آتدال |Arthdal Chronicles

نقد و بررسی سریال ترکی پرنده سحر خیز از یاس عزیز | Erkenci kuş

نقد و بررسی سریال کره ای وقتی شیطان تو را می خواند از رز عزیز|When The Devil Calls

نقد و بررسی سریال کره ای مهمان از شیده ی عزیز |The Guest

نقد و بررسی سریال کره ای عشق انقلابی از مون شاین| Revolutionary Love

رو ,دوها ,کا ,زمان ,ی ,هم ,می کا ,اختلال اضطراب ,معلوم نیست ,از این ,کنه اما ,دوست داشتم نویسنده

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

maryam428 digivarz آموزشگاه دهقان سامان فیلم و سریال دانلود سنتر نقطه سفید آموزش NLP خانه ان ال پی ایران satiseoiran اخبار اهواز کوروش کیانپارس زیتون شهرک نفت اتوگریدینگ (AutoGrading) نرم افزار تسطیح اراضی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب شهرستان دنا