نام انگلیسی: Why Secretary Kim? - Whatrsquo;s Wrong With Secretary Kim

نام فارسی: چرا منشی کیم؟ - منشی کیم چشه

محصول:20کره جنوبی از شبکهtvN

ژانر: عاشقانه | اداری

تاریخ پخش: 16 خرداد 1397 - 06Jun20

قسمت ها:16قسمت

روزهای پخش:چهارشنبه و پنج شنبه ها

مدت زمان: 60 دقیقه

وضعیت:پایان یافته استجایگزین سریالآجوشی من

بازیگران:

Park Seo Joon- Park Min Young - Lee Tae Hwan

خلاصه داستان: لی یونگ جون (Park Seo Joon) در یه شرکت بزرگ به عنوان معاون کار میکنه. او فردی پولدار، خوشتیپ و البته مغرور و خودشیفته است. منشی او یعنی کیم می سو (Park Min Youn) که چندین ساله داره براش کار میکنه اعلام میکنه میخواد استعفا بده.

این نقد تنها بر اساس گزارش های در حال پخش نوشته شده و ممکن است انسجام کافی را نداشته باشد. صرفا برای اطلاع خواننده از خلاصه و روند سریال در وبلاگ گذاشته شده

منشی کیم چشه

منشی کیم بعد از نه سال جون کندن ومثل سگ پاسوخته دنبال رئیس بودن .با وجود نداشتن هیچ مشکلی بی هوا ویه دفعه ای درخواست استعفا میکنه .

رئیس که فرد بسیار از خود متشکر وکمال گرا وخودشیفته ایه یهو به خودش میاد که همه چی درسته پس منشی کیم چشه .تا همین الان همه چیز عالی بوده .حتی حاضر میشه به منشی کیم سمت بالاتر وحقوق خیلی بهتر پیشنهاد بده اما مرغ منشی کیم یک پا داره .میخواد استعفا بده .

وهمین هم برای مرد کمال گرایی مثل رئیس چالش بزرگی به حساب میاد .مدام از خودش می پرسه منشی کیم چشه .چرا میخواد استعفا بده همه چیز تا الان عالی بوده .پس چشه .

اما.وقتی که ما با زندگی خصوصی منشی کیم اشنا میشم .مبینیم مسئله ساده تر از اینه.منشی کیم تو تمام این سالها به خاطر مشکلات مالی خونوادگی مدام ومدام سعی کرده استانداردهای مرد باهوش ونخبه وپر تلاشی مثل رئیس رو سروسامون بده .همیشه از زندگی شخصیش زده تا تونسته رئیس رو همه جوره راضی نگه داره .وحالا که همه قرض ووام ها رو داده میخواد مثل یک زن عادی وساده عاشق بشه .قرار بذاره وازدواج کنه .اما این رفتن منشی کیم اونقدر برای رئیس سنگینه که حتی تا پای درخواست ازدواج به منشی کیم هم پیش میره .

کسی هست که از علاقه ی من به پارک مین یانگ خبر نداشته باشه ؟درسته که عملا صورتش فیک وعملیه اما در عین حال شیمی خوبی با پارتنر هاش برقرار میکنه که از همشون هم راضی بودم .اما هنوز هم میگم بهترین بازی این خانم تو سریال هیلر وبا جی چانگ ووک بوده

از اون طرف پارک سوجین .این اقا از نظر من کارهاش بگیر نگیر داره انتخاب سناریوهاش گاهی خوب نیست .مثلا هورانگ یا او زیبا بود رو راضی نبودم برعکس تو سریال مبارزه در راه من معرکه بازی کرده بود .پس تا حدی مشتاق این سریال بودم .

قبل ازهرچیز یه پیش درامد براتون بگم : همه میدونیم سریالهای کره ای خیلی طوفانی وپر زرق وبرق شروع میشن .اصلا اکثر ما به خاطر همین الوده اشون شدیم .این سریال هم دقیقا همین طوره .خیلی شیک وبا کلاس وجذاب شروع میشه واولین دیالوگ اصلی سریال اینه (منشی کیم چشه ؟)کنجکاوی بیننده تحریک میشه وقسمت اول خیلی عالی پیش میره وبا یه سوپرایز بزرگ تموم میشه بیننده به دلش صابون میزنه که وای با یه عاشقانه ی باحال وپرتب وتاب طرفتم .اما بعد از یه مدت کلیشه ها سرازیر میشه وکراوات کزایی رئیس به عصای جادویی بدل میشه که هروقت نویسنده ایده کم اورد خانم منشی رو به هوای کروات کج وکوله ی ریئس ،فیس تو فیس صورت رئیس کنه و تونگاه هم محو شن .

نویسنده ی محترم روی سخنم به شماست .حالا یه بار خواستی این کلیشه رو پیاده کنی باشه قبول دوبار خواستی بازهم قبول ما که یه عمری از این کلیشه ها دیدیم این رو هم چشم میذاریم اما دیگه نشد فرت وفرت این دو نفر و با بهانه وبی بهانه تو حلق هم بفرستی . ناسلامتی 9 سال ور دل هم بودن .یعنی تا قبل از استعفای منشی کیم یه بار نشده بود که خانم منشی کروات جناب رئیس رو درست کنه وچشم دل جناب رئیس باز بشه وروی بی مثال عروس خانم رو ببینه ؟انصاف هم خوب چیزیه والا

خلاصه که منشی کیم دقیقا به همین سادگیه .شما قراره شاهد عاشق شدن رئیسی جدی وخودشیفته وحال بهم زن باشید که چون تا حالا عاشق نشده بلد نیست قرار بذاره .ومنشی کیم هم تازه میفهمه که این ادم اینقدرها هم سخت گیر نیست وفقط مدلش کمال گراست .از اون طرف یه خاطره ادم ربایی دوران کودکی هم زدن تنگ داستاان که کلا یه لیوان معجون ویتامینه ی پرکلیشه تحویلتون بدن .

نه میگم بده نه میگم خوبه .معلوم هم نیست ادامه اش بدم اما اگه فن بازیگرها هست سریال رنگی رنگی خوبیه برای اوقات فراغت پیشنهاد میشه .

نقد و بررسی سریال کره ای تو فوق العاده ای _ تو خارق العاده ای از رز عزیز |Extraordinary You

نقد و بررسی سریال کره ای زندگی خصوصی او از نیلوفر عزیز | Her Private Life

نقد و بررسی سریال کره ای تاریخ آسادال_آتدال |Arthdal Chronicles

نقد و بررسی سریال ترکی پرنده سحر خیز از یاس عزیز | Erkenci kuş

نقد و بررسی سریال کره ای وقتی شیطان تو را می خواند از رز عزیز|When The Devil Calls

نقد و بررسی سریال کره ای مهمان از شیده ی عزیز |The Guest

نقد و بررسی سریال کره ای عشق انقلابی از مون شاین| Revolutionary Love

منشی ,کیم ,هم ,رئیس ,یه ,رو ,منشی کیم ,کیم چشه ,secretary kim ,رئیس رو ,میخواد استعفا

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

qompc harmoniybaranh 25821904 zefaweb جبهه فرهنگی راه نور یوفا فوتبال مــــرد تـــنــها بهترین فیلم و سریالهای روز دنیا رسانه ویدبید خوارزم سازه