عنوان : شادی شیطانی Devilish Joy 20 - Devilish Happiness - Diabolic Joy
ژانر : ترسناک - هیجان انگیز
کارگردان : Kim Ga-Ram
نویسنده : Choi Ji-Yeon
شبکه : MBN, Dramax
تعداد قسمت ها : 16
تاریخ پخش : 20-Sep-05
روزهای پخش : چهارشنبه و پنجشنبه 23:00
محصول : کره ی جنوبی
زیرنویس : فارسی
بازیگران :
Choi Jin Hyuk
Song Ha Yoon
Hoya
Lee Joo Yeon
خلاصه داستان :
گونگ ما سونگ (چوی جین هیوک) جانشین شرکت سان وو هست که در زمینه مغز و اعصاب فعالیت میکنه. یک روز با ماشین تصادف میکنه و بعد از اون از فراموشی حافظه کوتاه مدت رنج میبره به طوری که خاطراتش فقط برای یک روز در ذهنش میمونه. اون اتفاقات هر روز رو یادداشت میکنه و صبح روز بعد یادداشت های روز گذشته رو حفظ میکنه. اون با جو گی بوم (سونگ ها یون) آشنا میشه که قبلا یک بازیگر معروف بوده، اما دیگه نیست. این دو نفر عاشق همدیگه میشن و.
این نقد تنها براساس گزارشات سریالهای در حال پخش نوشته شده و ممکن است انسجام کافی را نداشته باشد. صرفا برای اطلاع از خلاصه و روند سریال در وبلاگ گذاشته شده
طلسم شیطانی یا شادی شیطانی.
داستان به سه سال قبل می ره وقتی جو گی بوم دختر بازیگر مشهوریه که برحسب اتفاق یک روز کامل رو با مرد ثروتمندی به اسم ما سونگ می گذرونه .این دو یک روز بی نهایت شاد و زیبا و عاشقانه رو در کنار هم تجربه می کنن و عاشق هم میشن. اما وقتی برای یک ساعت از همدیگه خداحافظی می کنن. اتفاق های بدی براشون میوفته ورسما از هم جدا می شن.
حالا بعد از سه سال گی بوم که درگیر یه پرونده ی قتل شده بوده از عرش به فرش رسیده و رسما بدبخت شده و ما سونگ که در اون شب تصادف کرده به مرد سیندرلایی بدل شده که هر روز صبح حافظه اش ریست می شه و اتفاقات گذشته رو بیاد نمیاره. تا اینکه دوباره برحسب تصادف با گی بوم مواجه می شه. ماسونگ که چیزی از گی بوم به یاد نداشته خیلی ساده از کنارش می گذره اما صبح فرداست که متوجه یه چیز عجیب می شه همه چیز از یادش رفته به جز دختری که روز قبل باهاش مواجه شده.
داستان یه جورایی فانتزیه. نیم ساعت اول سریال به قدری بامزه و قشنگه که باور کنید تمام ده قسمت بعدی رو فقط و فقط به عشق همون نیم ساعت و عاشقانه ی شیرین سریال و کیوت بازی هاشون دیدم. این زوج رسما فیل وفنجونن. از اونهایی که اقا می تونه خانم رو بذاره تو جیبش با خودش ببره. دختره عینهو فندق می مونه. همین هم باعث شد خیلی خوشم بیاد و شروع کنم.
عاشقانه ی سریال روند خوبی داشت. نیم ساعت اول شما یه رابطه ی کامل رو می بینید بعد داستان کات میشه و به اینده می ره و شروع اشنایی مجدد این دو.
ماسونگ که همه چیز رو به جز لحظاتی که با این دختر گذرونده فراموش می کنه. کم کم نسبت بهش کنجکاو میشه. این ادم کیه که من این جوری نسبت بهش واکنش نشون میدم؟ جالب اینجاست از اونجایی که گی بوم الان به یه دختر معمولی و به نوعی خاک بر سر بدل شده برای ماسونگ عجیبه که چه رابطه ای می تونه با این دختر دست و پا چلفتی که عالم و ادم ازش بد می گن داشته باشه.
و کم کم دوباره و دوباره عاشق گی بوم میشه. در کنار این زوج هویا هم بازی کرده. فکر کنم کمتر کسی باشه این اقا پسر رو نشناسه .
کی جون که از قدیم با گی بوم تو یه سریال بازی کرده رسما عاشق گی بوم شده و حالا به نوعی رقیب پسر خاله اش شده. همین هم باعث می شه بعد از چند سال به هواخواهی از گی بوم و پاک کردن اسمش دوباره گی بوم روبه صحنه ی بازیگری برگردونه اما مگه به همین راحتیه .ادمی که یه میلیون انتی فن داره و همه منتظرن تا یه سوتی بده تا دست بگیرن، مگه می تونه به همین اسونی به عرصه ی بازیگری برگرده. و شما قراره قسمت های طولانی از مشکلات گی بوم و اطرافیانش رو ببینید.
داستان تقریبا ده قسمت من رو با خودش کشوند.مخصوصا که من کلا از این بازیگر مرد خوشم میاد چه سر سریال از بخت بد عاشقت شدم چه سر سریال زوج اورژانسی و حتی وول ریونگ سریال کتاب خونوادگی گو و وارثان. بد هم نبود.اما مشکل اصلی از وقتی شروع شد که نتونستم با بیماری اقا کنار بیام.
ببینید ایده ی سریال بر این اساسه که ما سونگ تصادف می کنه و هرروز صبح که از خواب بیدار میشه گذشته رو فراموش کرده. اون با استفاده از خاطره نویسی و ضبط صدا سعی می کنه گذشته رو بخاطر بیاره و به روند زندگیش و دکتربودنش ادامه بده. و مشکل دقیقا همینجا بود.
یا این ادم فقط اون سه سال و اون تصادفی رو که داشته فراموش کرده یا کل زندگیش رو فراموش کرده. اگه کل زندگیش باشه که تو سریال عملا نشون می ده حتی کودکیش رو هم فراموش کرده پس چطوری می تونه یه دکتر موفق باشه. چطور می تونه ادم های اطرافش رو بشناسه و این هجم عظیم اطلاعات ریز و درشتی که ما هرروزه باهاش سرو کار داریم رو به یاد بیاره. اگر هم نویسنده می خواد بگه که تنها همین سه سال رو فراموش کرده بازهم اونقدر ماسونگ راحت شد و رفت می کرد و به کار و زندگیش می رسید که مدام این مسئله مثل خار تو چشم من بود.
اقا نتونستم ادامه بدم. مخصوصا که رابطه ی زوج اصلی به سرانجام رسیده بود و من حوصله نداشتم چرت و پرت های باقیش رو ببینم. به هرحال تا به اینجای کار بهش امتیاز هشت و هشت رو می دم. به واقع منو سرگرم کرد جوری که بعد از مدت ها هم دوباره دلم هوای دیدنش رو کرد.
فضای رنگی رنگی سریال و عاشقانه ای عجیب نقطه قوت های سریال هست. به دوستداران بازیگرها و این تم سریال رو پیشنهاد می کنم
نقد و بررسی سریال کره ای تو فوق العاده ای _ تو خارق العاده ای از رز عزیز |Extraordinary You
نقد و بررسی سریال کره ای زندگی خصوصی او از نیلوفر عزیز | Her Private Life
نقد و بررسی سریال کره ای تاریخ آسادال_آتدال |Arthdal Chronicles
نقد و بررسی سریال ترکی پرنده سحر خیز از یاس عزیز | Erkenci kuş
نقد و بررسی سریال کره ای وقتی شیطان تو را می خواند از رز عزیز|When The Devil Calls
نقد و بررسی سریال کره ای مهمان از شیده ی عزیز |The Guest
نقد و بررسی سریال کره ای عشق انقلابی از مون شاین| Revolutionary Love
رو ,سریال ,بوم ,گی ,هم ,یه ,گی بوم ,می تونه ,فراموش کرده ,یک روز ,گذشته رو
درباره این سایت