سریال کره ای من به عشق نیاز دارم I Need Romance 3
مشخصات
عنوان : 로맨스가 필요해 ۳ - I Need Romance 3
ژانر : کمدی - عاشقانه
شبکه : tvN
تعداد قسمت ها : ۱۶
شروع پخش : January 13, 2014
روزهای پخش : دوشنبه ها و سه شنبه ها ۲۲:۰۰
زیرنویس : فارسی
خلاصه داستان :
سریال درباره یه زن ۳۳ ساله است که به عشق اعتقادی نداره و یه پسر ۲۰ ساله که آرزوش داشتن یه عشق پاک و صاف و سادس همچین یه مرد ۳۳ ساله که رییس این زن تو محل کارشه شین جو یون یه زنیه که توی شبکه فروش خونگی کار میکنه ، این دختر شخصیت مهربون و گرمی داره اما شکست های عشقی که توی ۹ سال اخیر زندگیش خورده و همچین کار کردن زیاد اونو تبدیل به زنی سرد کرده و باعث شده که همیشه بگه که به عشق هیچ اعتقادی نداره و چیزی به اسم عشق توی وجودش نیست گرچه آخرش تسلیم همین عشق میشه
این نقد تنها براساس گزارشات سریالهای در حال پخش نوشته شده و ممکن است انسجام کافی را نداشته باشد. صرفا برای اطلاع از خلاصه و روند سریال در وبلاگ گذاشته شده
.::I need romance3 /2014::.
.:: من عشق میخوام/۲۰۱۴::.
شین جو یون زن ۳۳ساله ایه که کارگردان یک شبکه خانگی فروش لباسه؛موفقه،خوشگله و وضعیت مالی نسبتا خوبی هم داره اما در زندگی عاطفیش کاملا دچار مشکله.زندگیش مملو از روابط عاطفی ناپایداره و بدتر اینکه اغلب،طرف مقابله که بعد از مدتی خواهان قطع ارتباط شده!
جو یون اما،طی این سالها گویی آبدیده شده باشه به هیچ کات کردنی حتی با مردی که به نظر میرسه واقعا عاشقشه واکنش خاصی نشون نمیده و انگار نه انگار که کسی بوده و حالا دیگه نیست!! زندگیش ذره ای از روال عادی خارج نمیشه.اما منِ بیننده با دیدن نشانه ها کم کم میفهمم جو یون اونقدر ضربه خورده که قلبشو توی یه گاوصندوق حبس کرده و نه تنها عاشق کسی نمیشه بلکه دیگه عشق کسی رو هم باور نمیکنه تا اینکه.
جو وان پسر ۲۶ساله ایه از یک خانواده مرفه که بعد از ۱۷ سال برگشته کره.یک آهنگساز و تنظیم کننده بین المللی بسیار معروفه و از برگشتش به کره هزار تا امید و آرزو داره که یکیش دیدن دوست قدیمیشه! اما دوستش توی اولین تماسشون بعد از ۱۷سال خیلی بیرحمانه!جو وان رو دست به سر میکنه و حتی حاضر نمیشه ببیندش.
جو یون و جو وان شبی خیلی تصادفی توی یه همدیگه رو میبینن.برخورد مفتضحی بود اما باعث شد دیدارهای بعدیشون کاملا جهت بگیرن.جو وان دوست قدیمیش جو یون رو شناخت و جو یون که دوست-دشمن سابقش؛سه ریونگ رو در کنار جو وان دیده بود اونم توی پزیشنی احساسی،بی اونکه جو وان رو بشناسه طی یک انگیزه خبیثانهء ناخودآگاه جذب جو وان شد!!! غافل از اینکه جو وان همون بدبختیه که همین چند روز قبل پای تلفن شسته و چلونده و پهنش کرده بدون اینکه یه گیره بهش بزنه!!!
جو وان ِخبیث، خزیده و اروم و چراغ خاموش شروع کرد به نزدیک شدن یه جو یون و جو یون که سالها بود عاشق رییسش بود ناخودآگاه شروع کرد به جذب این غریبه مرموز ولی خوش آب و رنگ شدن ؛ اما حقیقت آشنایی قدیمیشون مثل دره ژرفی بین ایندو ایستاده بود و منتظر آشکار شدن بود تا .
داستان سریال "من عشق میخوام" ،رک بگم داستان زیبا ولی بی اغراق بیش از حد خاصیه و تمام فو داستان روی بررسی روانیِ روابط عاطفیِ درست و غلط و نشون دادن تفاوتهای این دوتاست.بنابراین ممکنه خیلی جاها از خط قرمزها عبور کنه و اعصاب ببیننده های حساس رو خرد کنه.پس همین اول کار بگم اگر زیر ۲۵سال هستید به هیچ عنوان سراغ این سریال نرید لطفا.اما برای عزیزانی که بالاتر از این سن هستن چه متاهل و چه مجرد،اکیدا توصیه اش میکنم.چون در سه رنج سنی، زنها،احساساتشون،چالشهای احساسیشون و زاویه درست نگاه و توقفاتشون نسبت به عشق و زندگی رو حتی،بررسی میکنه و بسیار آموزنده اس.شخصا تماشاش برام جذاب بود و توصیه اش میکنم.
نقد و بررسی سریال کره ای تو فوق العاده ای _ تو خارق العاده ای از رز عزیز |Extraordinary You
نقد و بررسی سریال کره ای زندگی خصوصی او از نیلوفر عزیز | Her Private Life
نقد و بررسی سریال کره ای تاریخ آسادال_آتدال |Arthdal Chronicles
نقد و بررسی سریال ترکی پرنده سحر خیز از یاس عزیز | Erkenci kuş
نقد و بررسی سریال کره ای وقتی شیطان تو را می خواند از رز عزیز|When The Devil Calls
نقد و بررسی سریال کره ای مهمان از شیده ی عزیز |The Guest
نقد و بررسی سریال کره ای عشق انقلابی از مون شاین| Revolutionary Love
جو ,عشق ,یه ,وان ,یون ,رو ,جو وان ,جو یون ,به عشق ,i need ,بعد از
درباره این سایت