ژانر : رمانتیک - کمدی - معمایی
کارگردان : Park Sang Hoon, Park Sang Woo
نویسنده : Oh Ji Young
شبکه : MBC
تعداد قسمت ها : 32
تاریخ پخش : Sep 27, 20
روزهای پخش : چهارشنبه و پنج شنبه 22:00
☘️ جایگزین : Time

بازیگران :

?So Ji Sub
?Jung In Sun
?Son Ho Joon
?Im Se Mi

خلاصه داستان :

گو آ رین بعد از اینکه به صورت غیر منتظره ای همسرش رو از دست میده به کمک همسایه خود کیم بون که قبلا یه مامور افسانه ای سرویس اطلاعات ملی بوده، حقیقت و توطئه بزرگ پشت وقایع را کشف میکنند.

این نقد تنها بر اساس گزارش های در حال پخش نوشته شده و ممکن است انسجام کافی را نداشته باشد. صرفا برای اطلاع خواننده از خلاصه و روند سریال در وبلاگ گذاشته شده

تریوس یه مامور مخفی فوق العاده برجسته اما فراریه که تو همه چیز بی نظیره .اما تو عملیات اخرش زنی که عاشقش بوده رو از دست می ده و شکست می خوره. از طرف دیگه متهم به جاسوسی می شه و فرار می کنه تا بی گناهیش رو ثابت کنه. حالا بعد از سه سال به دنبال مردیه که زن زندگیش رو کشته. از طرف دیگه در همسایگی این اقا یه زن خانه دار به همراه دو قلوهاش با کلی دردسر زندگی می کنه. داستان از وقتی جلوه پیدا می کنه که شوهر این خانم شاهد یه قتل مهمه و کشته می شه. بچه های این زن هم به واسطه ی همون مردی که زن تریوس رو کشته گرفتار می شن و تریوس برای سر در اوردن از قضیه، حاضر به نگه داری وپرستاری از این بچه دوقلوهای شیطون می شه وحالا جالب اینجاست که یه مامور نخبه و جدی چطوری می تونه از پس این دوقلو ها بربیاد.

یه پرانتز راجع به این عزیز دلمون سوجی ساب بازکنم.

به نظرم بهترین کار سوجی ساب ارباب و خورشیده. مسلما همه عاشق شخصیت رو اعصاب و سغجی اما در عین حال فداکار این بازیگر تو این سریال تخیلی و طنز و ترسناک بودن. سال ساخت سریال 2013 بود که به نظرم به نسبت سال ساخت واقعا سریال خوبی بود. البته لطفا با توقع بالا سراغش نرید. داستان راجع به دختر روح بینیه که از دست روح ها در عذابه اما می فهمه که با دست زدن به سوجی ساب همه روح ها از بین می رن پس رسما اویزون سوجی ساب میشه تا حداقل کمی ارامش پیدا کنه. هر قسمت یا دو قسمت یک بار داستان یک روح بدبخت رو نشون می ده. یه داستان کلی هم در پس زمینه ی داستان در جریانه. جدای عاشقانه، داستان خود این روح ها برای من جالب بود. مخصوصا اولین کیس و اون داستانی که روح زن پیانیست تو بطن ته گونگ شیل می ره. اونهایی که دیدین بیاین بگین کدوم داستان ارباب وخورشید براتون جالب بود.

از قضیه پرت نشم. سریالهای دیگه ای هم بازی کرده مثل اوه مای ونوس که با اون برو بازوی هیکلی کلی تو سریال دلبری کرد و نقش یه مربی بدن سازی رو بازی می کرد که به یه دختر چاق کمک می کنه تا خودش رو لاغر کنه

یا سریال روح که موضوعش درباره ی هکرها بود و من رهاش کردم. البته می گذرم از عشق هزار ساله که با اون پشت مو، واقعا تیپ خز و جوادی داشت خخخ.

فیلم همیشه هم از این بازیگر پخش شده که واقعا فیلم قشنگیه. جوری که کپی ترکی این فیلم به اسم فقط تو با بازی ابراهیم ساخته شده. فیلم همیشه رو حتما ببینید.

خب بعد از کناره گیری طولانی مدتش از تلوزیون قطعا خیلی ها مثل من منتظر رجعت دوباره اش بودن باید بگم این بار هم بازیش تلفیقی از طنز جدی و تعقیب و گریزه. به مذاق من که خوش اومد. از اینکه می بینم یه مامور ویژه چطور داره کم کم درگیر زندگی ساده ی یه زن پر مشغله و یه مادر می شه خوشم میاد. اینکه چطوری در کنار جاسوس بازی با بچه ها کنار میاد. مخصوصا که عملا با سریال همزاد پنداری می کنم. چه روزهایی که از دست کیمیا و آرین دقیقا حال و روزم مثل شخصیت زن داستان شده بود.

زن داستان رو آخرین بار تو سریال قهقه در وایکیلی دیدیم اونجا هم نقش یه مادر مجرد رو بازی می کرد که وارد زندگی سه تا پسر خل وچل می شه. کیه که این سریال طنز رو ندیده باشه؟ حتما توصیه می شه. خلاصه که همه چی خوبه فقط روند کنده زیاد هیجان زده ام نمی کنه اما اگه دلم براش تنگ بشه احتمالا قسمت های بعدی رو هم سر وقت می بینم.

نقد و بررسی سریال کره ای تو فوق العاده ای _ تو خارق العاده ای از رز عزیز |Extraordinary You

نقد و بررسی سریال کره ای زندگی خصوصی او از نیلوفر عزیز | Her Private Life

نقد و بررسی سریال کره ای تاریخ آسادال_آتدال |Arthdal Chronicles

نقد و بررسی سریال ترکی پرنده سحر خیز از یاس عزیز | Erkenci kuş

نقد و بررسی سریال کره ای وقتی شیطان تو را می خواند از رز عزیز|When The Devil Calls

نقد و بررسی سریال کره ای مهمان از شیده ی عزیز |The Guest

نقد و بررسی سریال کره ای عشق انقلابی از مون شاین| Revolutionary Love

رو ,یه ,داستان ,سریال ,کنه ,زن ,می شه ,یه مامور ,سوجی ساب ,می کنه ,از دست

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

قرآن کاوی رایانشی آموزش زبان انگلیسی با ویدیو بلاگ موزیک جدید 1398 دانلود فیلم با لینک مستقیم|بد مووی |بعد مووی jok2020 fanoosckhial یک انسان، یک حیوان Arman keshavarz | آرمان کشاورز پنجره زرد شیمی کَده